THREATTRACK ThreatSecure


Pret

 

 

 

THREATTRACK ThreatSecure

 

THREATTRACK ThreatSecure aduce un nou standard in APT (advanced threat protection) permitand utilizatorilor sa identifice si sa izoleze rapid riscuri asociate cu Advanced Persistent Threats (APTs), atacuri directionate si amenintari Zero-day.

 

Gaseste ce alte produse nu pot:

  • Detectie proactiva - detecteaza emailuri, atasamente si URL-uri daunatoare folosind algoritmi probabilistici pentru a identifica un continut daunator pe baza unei combinatii de analize statice si dinamice
  • Analiza exacta si completa - identifica acel continut daunator, si detecteaza amenintari noi folosind tehnici de detectie ce incorporeaza algoritmi de invatare ai masinii si expertiza vasta in domeniu. Primiti detalii complete incluzand payload, istoric complet al amenintarii si dovezi despre comportamentul amenintarii. Cresteti ratele de detectie si reduceti alarmele false folosind experienta noastra in analiza malware.
  • Command & Control - protejeaza utilizatorii impotriva atacurilor pe mai multe nivele si a amenintarilor sofisticate oferind analia in timp real permitand luarea de masuri de combatere impotriva traficului de tip "command and control".
  • Invatarea masinii (inteligenta artificiala) - ThreatSecure ofera cea mai buna detectie disponibila prin calitatea analizei sandbox si acurateatea regulilor probabilistice. Pe baza unui set foarte mare de date, ThreatSecure foloseste un algoritm de invatare a masinii pentru a produce sabloane ce pot prezice comportamente ce sunt exclusive fisierelor bune sau rele, sau pot apartine statistic intr-un domeniu sau celalalt. Rezultatul este apoi comparat cu comportamente comune si se ia o decizie finala daca este daunator sau nu.

Primiti raspunsul rapid:

  • Flux de lucru cu notificari in timp real - integrarea cu sisteme existente de alertare si management al evenimentelor, si un flux de lucru orientat pe actiuni, concentreaza utilizatorul asupra celor mai critice amenintari. Rulati in Inline Mode pentru a introduce automat in carantina mesajele care contin linkuri daunatoare. Blocati, introduceti in carantina sau revizuiti manual fisiere si URL-uri potential daunatoare. Rulati in Passive Mode pentru a detecta atasamentele si URL-urile daunatoare din emailuri fara a afecta arhitectura sau fluxul email existent.
  • Tablouri de bord si vederi interactive - afiseaza analize despre datele securitatii cibernetice unice retelei utilizatorului, permitand investigarea facila a sabloanelor, tendintelor si a altor date importante despre securitate
  • Capabilitati complexe de cautare - identificati rapid cine a fost afectat, cu functii de cautare ce ofera administratorilor acces rapid si usor la informatii pe baza carora se poate actiona

Remediere bazata pe cloud

  • Remediere in bucla inchisa pentru dispozitive - blocati si eradicati amenintarile curatand sistemele infectate si blocand automat atacurile directionate. Blocati atacurile la perimetru folosind indicatorii ThreatSecure referitori la compromiterea unor calculatoare, actori daunatori, si statii folosite pentru comanda si control.
  • ThreatNet Remediation Cloud- cand se detecteaza un atac necunoscut si daunator,ThreatSecure construieste un pachet de remediere in ThreatNet Remediation Cloud, si il livreaza pentru ca dumneavoastra sa puteti curata orice sistem care a fost infectat.

Lucreaza impreuna cu solutii de la terti

  • Poate fi folosit cu alte solutii de securitate cibernetica - ThreatSecure poate fi implementat pentru a suporta diverse solutii de protectie endpoint din retea. Semnaturile de remediere personalizate de la ThreatSecure pot fi rulate pe orice sistem, cu solutii antivirus suportate pe MAC, PC si Windows

 

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.