VIPRE Mobile Security Premium


Pret

 

 

VIPRE Mobile Security Premium

Aplicatia Android care pune securitatea pe primul loc

 

 

VIPRE Mobile Security va protejeaza smartphone-ul sau tableta impotriva a peste 10,000 de virusi Android cunoscuti. Aplicatia de securitate mobila tine hackerii la distanta, face copie de siguranta contactelor si fotografiilor, si va ajuta sa gasiti si securizati dispozitivul pierdut.

 

Functii:

  • Antivirus avansat - Protectie in timp real, automata, impotriva celor mai noi amenintari la adresa dispozitivelor mobile.
  • Backup sigur si de incredere - Securizati datele de pe dispozitivul Android cu functiile de backup din VIPRE Mobile Security. Pierderea dispozitivului nu inseamna si pierderea datelor. Puteti salva contactele, pozele, User Dictionary, Used Words, Bookmarks, etc.
  • Localizat daca e pierdut, securizat daca e furat - VIPRE Mobile Security va ajuta sa va gasiti telefonul sau tableta si sa protejati dispozitivul.Puteti seta alarma pe dispozitiv pentru a-l gasi cand e la indemana, puteti bloca telefonul sau sterge informatii si date de la distanta daca e pierdut sau furat, sau puteti vedea cea mai recenta pozitie a acestuia pe o harta.
  • Activity Monitor - Poate fi crucial sa stiti ce se intampla pe telefonul sau tableta dumneavoastra Android. Activity Monitor va ajuta sa le urmariti, sa vdeti unde si cum este folosit dispozitivul. Puteti vedea locatia dispozitivului, site-urile web vizitate, mesajele text primite si trimise, si istoricul apelurilor.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.